Toka për shitje në Tenesi është një investim i zgjuar

Toka për shitje në Tenesi mund të përdoret për aktivitete rezidenciale dhe aventureske si peshkimi, gjuetia dhe kampingu. Është gjithmonë e këshillueshme që të konsultoheni me një kompani të besuar të pasurive të paluajtshme që merret me toka të pazhvilluara, në mënyrë që të merrni marrëveshjen më të mirë. Këto kompani kanë disa nga pronat më të mira që përndryshe janë të vështira për t’u gjetur.

Nëse po planifikoni të blini një ngastër toke të pazhvilluar që mund të përdoret çdo shërbim postoni falas Tirane për qëllime investimi, blerja e tokës në Tenesi është një ide e mirë. Tregu i pasurive të paluajtshme në këtë shtet ka ardhur në rritje të vazhdueshme dhe mund të sjellë fitime të mira në të ardhmen. Ka edhe shumë zona në shtet, ku mund të ndërtoni një shtëpi që do të jetë shumë larg rrugëve të zhurmshme të qyteteve të mëdha.

Tennessee ndodhet në rajonin juglindor të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Është shteti i 17-të më i populluar i vendit dhe ka një popullsi prej rreth 6,403,353 sipas Byrosë së Regjistrimit të Shteteve të Bashkuara të vitit 2011. Duke mbuluar një sipërfaqe prej 42,169 miljesh katrore, shteti kufizohet nga Xhorxhia, Alabama dhe Misisipi në jug, Karolina e Veriut në lindje, Kentaki dhe Virxhinia në veri dhe Arkansas dhe Misuri në perëndim.

Pjesa më e madhe e shtetit ka një klimë subtropikale, përveç zonave kodrinore të Apalachians, ku klima është e lagësht kontinentale ose malore e butë. Klima e Tenesit është gjithashtu e ndikuar shumë nga Gjiri i Meksikës pasi erërat nga jugu janë përgjegjëse për shumicën e reshjeve vjetore të shtetit. Shteti merr një reshje mesatare prej 50 inç në vit. Në dimër, reshjet e borës variojnë nga 5 inç në Tenesin Perëndimor në mbi 16 inç në lartësitë më të larta të Tenesit Lindor. Vera është e nxehtë në këtë pjesë të vendit.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may also like these